Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Prosím, podívejte se na začátek. Na co se tázající vůbec ptala a myslím onu první otázku... tedy tu otázku č.1!

Na to jsem také a myslím že velmi korektně odpověděl a vy mne, obávám se že poněkud zcestně, přesvědčujete jakoby o opaku?

Právě že ano, já si myslím že Mara de Bois jako "klasická" pěstovaná jahoda byla vyšlechtěná tak aby se těm lesním "zpátky" přiblížila. Zdůrazňuji to slovo přiblížila. Tady myslím tím onu vysokou intezitu aroma a konec konců jsou i menší plody. Ostatně on i sám název jahody v překladu cosi o tom vypovídá.

Že měsíční jahody atp. rostou samy bez opečovávání tak si dovolím žel nesouhlasit:: bez toho opečovávání i měsíční jahody viditelně strádají a... potom jak žel píšete... jsou jen na to zobání protože plodů je řídce jak u not pro buben :-)

Jinak já osobně jsem také nakloněn zvědavému pozorování co mně měsíční nebo i ty lesní jahůdky na zahrádce dělají, právě také jak reagují na mé "dodatečné" opečovávání a vedle je nechám jen tak, no mám z toho příležitostně radost jindy žalost, když třeba vymrznou.

Podobně jsem se setkal se sympatickou paní, která roky a běhajíc po českém lese nosila na zahrádku různé "mutace" lesních borůvek, jakoby na truc těm zahradním kanadským. A vo tom to je.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika