Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tady se musím pana Paľa zastat. i když hnojí jinak než já, hnojí své kanadské borůvky vcelku správně. Ledek draselný, guano a fermentovaný granulovaný slepičí trus jsou v podstatě totožná bezchloridová hnojiva ledkového typu, jen se liší ve stupni mineralizace a čistoty Kdo má borůvek hodně a chce ušetřit, kupuje jednosložková hnojiva a udělá si pro každou rostlinu mix na míru. Kdo má jen 3-4 rostliny a nemá znalosti, jak to míchat, nidkdy neudělá chybu, když si koupí hnojivo popisem přímo na míru dané rostlině.

Rohovina je nejpomalejší forma dusíku, podle hrubosti drcení se uvolňuje i po dobu několika let. Síran amonný uvolňuje dusík pomaleji, ale v podstatě jen po dobu jedné sezóny. Ledek draselný nebo granule slepičího trusu dávají dusík okamžitě.. S kravským hnojem dodáte i fosfor,... 

Pro borůvky nejsou vhodná chloridová hnojiva a vápenatá hnojiva včetně plných hnojiv, jejichž neutralita je dosažena přidáním plnina ve formě mletého vápence nebo dolomitu. A tato hnojiva pan Paľo ve svém výčtu používaných hnojiv nemá.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika