Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jahody jsou rane ovoce, takze u nich se na nadmorskou vyskou 'moc nehraje'. Obdobne i tvrzeni ci predstava, ze ve vyssi poloze jsou kvety vice poskozovany pozdnimi mraziky obecne neplati - ve vyssi poloze vsechno rozkveta pozdeji, takze casto je to prave naopak. U mne jahody rozkvetaji v podstate az po zmrzlych a nikdy jsem nemel kvety nejak vyznamne (obvykle ani minimalne) poskozeny mrazy u zadne odrudy. Vyzkousel jsem jich pres 20 vcetne italskych Alba, Asia a Roxana. Doporuceni Sempry Turnov ohledne nadmorske vysky povazuji za ponekud scestna a pochybuji, ze s jinymi nadmorskymi vyskami, nez s tou svoji, maji vubec nejake zkusenosti.

Odrudu Pegasus jsem mel, nebyla spatna, vydrzela vice nez 5 let na stanovisti, ale uz jsem ji neobnovil, velke plody dobre, stredni nevyrovnane az brakovite chuti, zrejme z duvodu velke nasady kvetu. Odrudu Pandora jsem nemel, pred par lety jsem sehnal kanadskou odrudu Yamaska (krizeni odrud "Pandora” and “Bogota”), je to moje oblibena odruda, zraje zhruba stejne jako Pandora. Letos jsem vysadil extra pozdni odrudu Malwina, zraje cca o tyden pozdeji nez Yamaska nebo Pandora resp. cca 3 tydny po Elsante. Kdybych se ridil podle Sempry Turnov, tak nevim, nevim... J.R.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika