Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Není třeba se ohrazovat. Já si vážím lidí, kteří mají svůj názor, i kldyž je trochu jiný než můj. Informace při jejich obhajobě jsou cenné, a to nejen pro nás tři.  
   Můj závěr je, že marmeláda (a s výhradami kvas) je snad to jediné, na co se přezrálé ovoce hodí.
    Co se týče rybízu, jeho proces zrání a přezrání se od jiného ovoce liší. Jablka zmoučnatějí, hrušky hniličkují, meruňky rozbřednou, švestky scvrknou,  broskve zvodovatí. Jejich hodnota, včetně konzervárenské, klesá.  Rybíz, když zraje, je chuťově lepší a lepší - a pak opadá. Aspoň tedy u nás. Pokud visí střapce se zaschlými kuličkami, je nemocný keř.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika