Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Oba máte v něčem pravdu ale ne ve všem...

To Vy také... Nevím, proč diskusi považujte za trapnou. Někdo cosi dělá tak, jiný onak. Taky děláme domácí marmelády drahně let a postupem bez kyselin, dodaných pektinů a ze zralého ovoce. Jsme spokojeni. Netvrdím, že Váš způsob je špatný, tvrdím, že to jde i jinak. Mimoto podle mne za 14 dnů rybíz, který  "je červený, ale ještě mu trochu chybí", určitě nebude dramaticky přezrálý. A když nechce zhoustnout RYBÍZOVÁ marmeláda i s přídavkem želírovacího cukru, zcela jistě jde o hrubou chybu v přípravě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika