Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zkuste, ale jakmile je k dispozici slunecnice, tak se ptaci cpou jen slunecnici - kdyz ji nenajdou u vas, tak poleti jinam (soused dal ty kupovane lojove koule a nechodilo mu tam nic, vsichni ptaci byli u nas...). Sykorky letaji po jedne na krmitko, zvonci se batoli na zemi a zobaji to co je rozhazene. Na jare se pak objevi armada stehliku. Vsechno je to posezene na javorech, obsadi kazdou vetvicku a slitaji se na zem. Ja to sleduji od stolu s dalekohledem, lepsi nez televize. Letos se rozrostla rodina hrdlicek, loni byly dve, letos mi jich po zahrade "chodi" 15. Postolka tu byla jednou, v dobe kdy byl na konci zimy strasne dlouho snih a asi nemohla ulovit nic na poli, tak si u nas odchytla kosa. To je holt prirozeny vyvoj.

Loni jsem taky kupovala kazdy den kilo jablek pro kosy. Zacala jsem s jednim jablekem, pak dve, a postupne se zvetsovalo hejno kosu. Nakonec jsem kazdy den hodila ven 15 jablek a vecer byly pryc. U kazdeho sedel jeden kos a cpal se. Neskutecne kino. Kdyz bylo jablek min, tak se u toho kosi strasne hadali a vyhaneli se.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika