Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobře, vysvětlím.Před lety jsem se intenzivně zabýval, správný výraz zní, sběrem skalniček a ta doba trvala deset let.Skalničkáři to znají.Vyhlédnutou rostlinku musíte mít ať to stojí co to stojí.Za tu dobu jsem zavítal na všechny možné výstavy a prodejní burzy co byly od Prahy po Zlín, viděl nespočet skalek a s majiteli o jejich pýše mluvil.Samozřejmě jsem viděl taky dost kandíků a zkušenosti jsme měli stejné.Kříženci, na kterých se podílely americké druhy byly oproti našim kandíkům malinko rozdílnější.V klubových zpravodajích z dřívějších let by se určitě o tomto informace daly vypátrat.Články o kandících tam byly.Moje jsou již kdoví kde, ale možnost by snad byla dopátrat se starších zpravodajů v klubu skalničkářů Praha, Brno,Zlín.

Jinak ještě k fotkám všeobecně.Ono na fotce se toho mnohdy moc poznat nedá.Kdyby to člověk viděl zblízka, dá se kytička určit našup.Takto kolikrát můžete naznačit jen směr, kterým by se mohlo pátrat.Další diskutující Vás pak mohou vyvést z omylu.P

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika