Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pravděpodobně vlnovník česnekový. Pomohlo mu teplo po sklizni, při teplotách kolem nuly už nepracuje. Zdravější stroužky zpracovat (zmrazit, naložit do soli). Zmrazoval jsem vloni celé oloupané stroužky, letos jsem předpokládaný přebytek rozmixoval s olejem dal do sklenice také zamrazit. Olej údajně nezmrzne na kost, lze odebírat lžičkou. Ještě jsem to nezkoušel. Má se dát jeden díl česneku a dva díly oleje (objemové, hmotnostní???), tak jsem to dal tak nějak od oka. Slunečnicový nebo řepkový olej, olivový je prý pro tento účel moc aromatický.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika