Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, trochu nechápu důvod rychlého vysoušení. upéci česnekové stroužky v mikrovlnce mi nedává smysl. Kdysi se toto pokusně zkoušelo v klasické sušárně, ale nebyl zjištěn efekt. Ale tam byla teplota do padesáti stupnů s odvodem páry, a délkou osm hodin. Je to drahá a neekonomická činnost. Při klasickém přirozeném sušení se česnek nijak neznehodnocuje a je po celou dobu uchování v použitelném stavu. Česnek nejsou houby nebo křížaly. A hledat využití pro el. sušičku tímto směrem si myslím je scestné.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika