Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:My to známe jako cibuločesnek. Má to takovou smíšenou chuť. Již to léta pěstujeme na zahrádce v Berouně. Když v červnu, červenci vytvoří pacibulky, otrháme je, rozdělíme na jednotlivé cibulky a po krátkém zaschnutí znovu zasadíme nejlépe do písčité půdy. Jen málo zaléváme, zacházíme s tím jako s česnekem. Cibulky do zimy znovu vyrazí a nať má výbornou chuť, je podstatně silnější než pažitka, asi jako mladá cibule. Přezimuje na záhonu, nebo v truhlíku venku. Zjara brzo obráží. Poslední léta nám to napadá nějaký škůdce, po kterém se zjara kroutí listy, asi háďátko nebo co. Když se to objeví, postříkáme to Metationem E50 a rostlinky pak zase rostou normálně. Teď je zrovna období výsadby pacibulek. Václav