Vám se to tvrzení Rosti Krulikovského o tom, že jsem jel přes tu dotyčnou vesnici stovkou, nějak zalíbilo, pane rosti&slavíku. Už jsem zde uváděl, že tomu tak nebylo. Auto je už po technické a je v bezvadném stavu, stejně jako před tím, jak mi zdělili odborníci. Takže žádné odpadnutí kola nebo něco podobného zde nehrozilo. Co se týče Suncrestu, tak máme stejné zdroje, takže se opravdu uvádí různý typ květů. Já jsem Suncrest také zasadil, dokonce už na podzim a na venkovní stanoviště, ale díky mírné zimě obrazil. Škoda, že jsem si ho také nenechal poslat z důvěryhodného zásilkového zdroje, jelikož tam kde jsem ho na podzim kupoval už k jedné záměně došlo. Mám takový pocit, že by Suncrest mohl být opravdu kvalitní a i když se píše o jeho překonání moderními odrůdami, tak kdo ví, jak se věci nakonec budou mít. Chuť je nejdůležitější, až potom následuje barva a konzistence dužniny. Pokud je mi známo, tak Suncrest má také Míra z Břeclavi, tak by nám mohl zdělit, jaké že to jeho Suncrest má vlastně květy.