Broskvoně 2025

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (348) - 36.87 (?)
9.5.2025 17:18
Na vaši radu jsem zakoupil cresthaven, a byla poslední a je velice nízká. Dotaz zní, vše ostriham a nechám růst jen poslední pupen, ten vyvážu rovně nahoru a až dosáhne požadované koruny, zastřihn a záložim korunku. Stihnu to ještě letos, zalévat a hnojit není problém, potřeboval bych skoro metr. Díky.ps ji a všechny meruňky už jsou zase pryč, budu je muset vykopat.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 117.87 (?), 27.4.2025 19:16

Já to dělám tak že pecky z broskví v létě usuším, asi v půlce prosince je dám do vody na dva dny, dále je dám do substrátu který musí být pořád dostatečně vlhký uložím je do sklepa kde je nejlépe pořád tak 5 stupňů, v březnu jak začnou první pecky pukat ve sklepě, tak je všechny velmi opatrně roztluču kladivem a jádra jednotlivě zasadím do květináčů v kterém mám supresivní substrát a dám je do skleníku. Nejlepší je když jádro začne klíčit, tak ho hned zasadit na konečné místo kde chceme mít strom zůstane tak zachovalý kůlový kořen a to je nejlepší věc.

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (348) - 36.87 (?), 9.5.2025 17:18
Na vaši radu jsem zakoupil cresthaven, a byla poslední a je velice nízká. Dotaz zní, vše ostriham a nechám růst jen poslední pupen, ten vyvážu rovně nahoru a až dosáhne požadované koruny, zastřihn a záložim korunku. Stihnu to ještě letos, zalévat a hnojit není problém, potřeboval bych skoro metr. Díky.ps ji a všechny meruňky už jsou zase pryč, budu je muset vykopat.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz