Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když zanedbáte postřik proti kadeřavosti broskvoní buď v termínu postřiku anebo v kvalitě postřiku, je jedno, jaká je náchylnost na tuto závažnou chorobu u tzv. různě odolných odrůd a kadeřavost vás nemine. A navíc i když splníte výše uvedené podmínky, sem tam nějaký zkadeřený lísteček objevíte. Co se týká rozdílné chuti mezi bělomasými a žlutomasými popř. i oranžověmasými broskvemi, tak to je velmi individuální hodnotit. Někomu chutnají více kyselkavé a šťavnaté, jinému spíše s pevnější konzistencí a sladší. Jinak chutná skorá bělomasá oproti pozdní. Kvalitativně se dočkáme chuťově vynikajících plodů v závislosti na půdních (periodické hnojení organickými hnojivy) a klimatických (tepelné a světelné podmínky v daném roce a doplňková závlaha zejm. na začátku tvrdnutí pecek v období sucha) podmínkách. Esteticky ale na trhu jednoznačně vyhrávají žlutomasé. A ještě oprava jednoho šotku: pan inženýr se jmenuje Oukropec.  I.H.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika