Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den. Chtel bych se zeptat, jestli nekdo tusite, co se stalo s moji broskvoni. Behem dvou nebo tri dnu zezloutla spousta listu ve spodni casti stromku (mam dva stromky, kazdy jiny, ale oba dopadly podobne) a treti den tyto zlute listy opadaly. Jedna se o Redhaven a Suncrest. Ale u te Redhavenky mam silne obavy, ze se o Redhaven nejedna - dam do jineho vlakna. 
Mam podezreni na suchou skvrnitost. Ackoliv jsem cetl ze jako postrik by mely stacit postriky proti kaderavosti, kaderavost nemam zadnou, ale skvrnitosti se nemuzu za boha zbavit. Mimo postriků proti kaderavosti jsem zkousel bojovat jeste v kvetnu Dithanem, v cervnu Talentem, v cervenci Championem a v srpnu zase Talentem. Skvrnitost mam STÁLE (pokud se tedy jedna o suchou skvrnitost). 
Mam dve otazecky:

1. Dokazu se te skvrnitosti vubec nekdy zbavit, nebo je to uz ve dreve?

2. Na poslednim obrazku je ona Redhavenka. Skvrnitost řádí a listy opadavaji jako na podzim - tedy i ty, co vcera byly sice derave ale jeste zelene. Muze ten stromek vubec přežít?
 

Odbornikum predem dekuji!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika