Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Petre, jestli budes mit ten sweat dream pravy tak ten je prej super, obrovska broskev co dozrava kolem cresthavenu. ja ho nebral prave z toho duvodu, protoze mne v tu dobu dozravaji dalsi dve odrudy. kazdopadne myslim, ze budes spokojeny.

Dneska jsem byl zase v sadku a obral par broskvi. Rich May, i kdyz se zacala vybarvovat pozdejc, se nakonec ukazala skorejsi nez Sagittaria. Sagittaria je porad docela tvrda i kdyz je uz cela fialova. Myslim, ze prave proto je komercni odrudou... krasna na pohled a vydrzi dlouhy prevoz. Rich May ma takovou typictejsi broskvovou barvu a tuzsi/chlipatejsi slupku. V chuti se ale Sagittarii rozhodne nevyrovna. 

Springcrest uz ma taky dobrou barvu, ale tvrdy jak sutr. Pocitam, ze do 14 dni dozraje taky moje prvni belomasa Fresh White. Ta je bohuzel jedna z tech chciplych, roste dost pomalu, takze pokud bude chutna, tak ji zkusim naockovat na bujnejsi podnoz (Garnem), v opacnem pripade pujde ven

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika