Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kuprikol v originálním balení je poměrně čistá a stabilní chemická látka zvaná Oxychlorid mědi. Sypká forma může mít jediný problém, že došlo k zvlhnutí a spečení hrudek. Řešení je jednoduché = rozdrtit a rozpustit odvážené množství v menším množství vody tak, aby z něj vznikla formulace SC (suspenzní koncentrát = 1 váhový díl púřípravku + 1 váhový díl vody). Takto namíchaný SC rozmícháte v 1/4 aplikační kapaliny (zkontrolujete, jestli nejsou na dně hrudky), vlijete do poloplného postřikovače, zamícháte a doljete do požadovaného plného objemu. Nakonec přidat smáčedlo a obsah opakovaně promíchat.

U suspenzního koncentrátu si musíte dát pozor na dokonalé rozmíchání, aby oddělený díl byl stejné vydatný jako díl určený pro pozdější použití. Optimální je, pokud spotřebujete celé balení najednou (byť je prošlé). Opět sedoporučuje rozmíchat v menším množství vody, nalít do poloplného postřikovače, zamíchat a dolít do požadovaného plného objemu. Nakonec přidat smáčedlo a obsah opakovaně promíchat.

Práce s čerstvým Kuprikolem SC250 je podstatně jednodušší.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika