Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den Petre,

cresthaven je chutova stalice. Sice musim konstatovat ze mi o neco vice chutna Spring Lady, ale na Cresthaven take nedam dopustit. Chut Ohenry jeste potvrdim zitra. Mam maly stromek s peti plody a tak nechci sklizen uspechat. Zitra utrhnu ten ktery se mi bude zdat nejzralejsi a poslu foto a popisu chut. To bude plod primo ze stromu. Ten spadly a nahnily nic nevypovida... hniloba muze zkreslit chut i o neco urychlit mekkost a tedy pocit zralosti. Jinak ale zcela souhlasim, ze lepsi mit v zari broskve alespon prumerne chuti nez koukat na prazdny stromek cresthavenu. Nakonec 90% naroda zna chut broskve jen z podtrzenych a umele dozravanych plodu v Kauflandu a jak si na nich posmakovava:)

Spise premyslim zda tento extremne teply rok nemuze cely proces uzravani pozdnich broskvoni nejak zkreslit oproti normalu. Teplo bylo letos skutecne extremni. Na druhou stranu ale Cresthaven mi nijak drive neuzral. Uzral jak podle ucebnice na prelomu srpna a zari. Tak mozna i pres extremni teplo nebylo dozrani broskvi nijak moc urychleno. 

Tomas

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika