Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak říkám, uvidíme v příštích letech. Co se týče "fádnosti" chuti tvrdek a pravých broskví, tak je zde pro mě určitý rozdíl. Zatím co u broskví je to nepřítomnost cukrů a jen částečně aromatických látek, tak u tvrdek se to hlavně projevuje absolutním nedostatkem právě aromatických látek. Při konzumaci "fádní" tvrdky mám pocit, jako kdybych vůbec nekonzumoval broskev, ale jakousi nespecifikovatelnou oranžově zbarvenou hmotu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika