Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tou nutnou chémií nemohu souhlasit! Měl jsem políčko asi 2,5 aru na brambory. První rok se to oralo až na jaře - jen asi 14 dní před saděním brambor... hroudy tam samozřejmě byly stále, ale malotraktor to zvládl...  To políčko bylo samý pýr plazivý... některé hroudy se vůbec nerozpadaly... a vydržely několik měsíců skoro ve stejném stavu - naopak ještě obrazily...))) 
Že sklizen nebyla nic moc je snad jasné - možná aj 1:1 :D

Na podzim sem si s tím ale dal trochu víc práce a políčko o rozměrech cca 25 x 10 m proplel - ručně! Založil jsem si vedle pýrový kompost a normálně ho všechen zkompostoval.

Další rok byl už mnohem lepší!!! Zjara se při kypření půdy vytahal další pýr a zase sme dali brambory - tentokrát byl výsledek už trochu jinde :)

Třetím rokem bylo políčko už skoro bez pýru - a bez jediné chemické sračky !!!  Stačí jen vynaložit  "trochu"  té fyzické práce - samozřejmě čím více tomu věnujete, tím lepších a rychlejších výsledků dosáhnete!!!
Takže to bez chemie jde a to čistě mechanickou cestou!!!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika