Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

I my jsme zakoupili na podzim brambory odněkud z Vysočiny. A máme stejný problém už od zimy. A je to čím dál horší. Navenek vypadají brambory hezky, ale jen je vytáhnete z vody, zvedne se vám z pohledu na ně žaludek. Něco jako bramborový salát se rozhodně z nich udělat nedá. Poslední zbytky musíme vyhodit. V současné době se projevuje černání i na syrových bramborách. Proč zemědělci pěstují takto nekvalitní odrůdy? Nejvíce nás mrzí, že jsme si nenechali adresu pěstitele. Velice rádi bychom mu jejich produkt poslali k obědu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika