Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Můžete to nějak přiblížit pro laiky? Já znám jen klasické žluté brambory, a po pravdě, na mě působí takové brambory odpudivě a určitě bych je nejedl. Jaká je vlastně skutečnost? Je barva vnitřku hlízy podstatná? Proč jsou ve všech uvnitř "kazy"? Jaká je chuť brambor?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika