Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak my jsme v Brne dopadli dobre jak to tak ctu. Omrzlo nam akorat kiwi. To je docela k takovemu tomu krivemu usmevu, koupili jsme dve sazenice v olomouci na flore, v nedeli zasadili a pak hned tohle :) Jak to nebylo jeste zvykle a otuzile, vsechny listy cerne. Dostala jsem se na zahradku az ve stredu, takze po te (aspon u nas) nejchladnejsi noci, zabalila jsem to do netkane textilie a doufam ze znova obrazi. Vyhonky jako takove maji porad zelenou barvu, jen listy jsou fuc. Myslite ze to prezije? Teploty rano (mezi 6-7) byly tesne pod nulou.

Jinak skody nemame, jen konce vetvicek merunky oschly, ale plody drzi, tak je to dobry. Nastesti jsem si vzpomnela uklidit truhliky z balkonu, to bych nadavala, mam tam krasne begonie.

Co me letos zatim nastvalo nejvic bylo to, ze mi pres velikonoce uschlo pod stresnim oknem 30 peknych sazenic kedlubny. Do haje, clovek se s tim mesic tento, a pak je to na troud behem 3 dnu... Nejdriv vedro, pak mraz, to je zas pocasi... :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika