Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To, co vám rostlo letos, nemusí růst za rok - a nezáleží jen na druhu půdy, ale také na teple, světle a živinách, nadmořské výšce a situování zahrady - a počasí je každý rok jiné. Mech v trávníku může způsobovat nejen kyselá zem, ale také zastínění nebo malá zásoba živin. Třeba okurky a meloun mají nároky podobné - a jedno vám rostlo a druhé ne. Jestli máte zem suchou nebo vlhkou snad poznáte a ostatní se vše dá upravit, většina zeleniny roste všude. Rozhodně půdě v žádném případě neublížíte, když jí budete přidávat kompost. Prospěje jak půdě lehké a vysychavé tak těžké a jílovité.

Jinak jsem se musela usmát, když jsem četla - co mám nasít, aby mi to pěkně vyrostlo  :-)))  To bych chtěla také, jenže on to může člověk piplat, může to kráásně vyrůst, pak přijdou kroupy a je z toho siláž. Dokud není úroda sklizená, tak nejásám.  A jestli je půda trochu kyselejší nebo zásaditější, na konečnou úrodu vliv nemá (aspoň ne podstatný).

Zkuste sem dát aspoň fotku kusu záhonu, ať tu vaši zem vidíme.

Jinak přeji hodně elánu do zahradničení, protože na zahradě kromě plevele nic samo nevyroste.           Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika