Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím zde přítomné, potřeboval bych poradit se zavlažováním kytek a bylin v bytě na balkóně bez přívodu vody. Mám zde cca 16 různých samozavlažovacích truhlíků a několik květináču a chtěl bych letos realizovat automatické zavlažování.

Idea je taková, že bych pod strop umýstil nadrž na vodu a samospádem pomocí kapkové závlahy dávkoval do nalévacího otvoru truhlíků. Spouštění bych řídil nějakým automatem se slunečním nebo vlkhostním čidlem. Vodu bych jednou za x dní doplnil hadicí. Líbí se mi systém Gardena s kapkovači se stavitelným průtokem, který bych postupně vyladil na každý truhlík.

Abych co nejlépe využil prostor, kterého není mnoho, tak bych chtěl udělat nádrž přímo na míru cca 115x45x35 cm, kterou bych umístil pod strop na nějakou kovovou konstrukci.Potřeboval bych poradit nějakou firmu, která by to dělala, zatím se mně nepodařilo nic najít. Díky za rady a postřehy. Tomáš

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika