Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

... ono je mnoho způsobů a 5 minut, aby se chytla víčka může stačit a nemusí. Například, kdyby Vám teplota uvařené řepy při krájení neklesla pod 60°C a zalévali jste to horkým nálevem...

Další možnost je sterilace ve vodní lázni, kdy tepelná setrvačnost okolní vody Vám podrží teplotu po dostatečně dlouhou dobu a pak je to bez měření = voda se uvede do varu, vařič se vypne a dokud to nevychladne celé na pokojovou teplotu, tak se to nechá stát. Sklenice jsou při tomto potopené až po víčko, nebo při skládání do více vrstev dolní úplně a horní hladinou k hladině ve sklenici.

Ten zápach po Savu jsou chlorované aminy (rozklad toho co obsahovalo bílkovinu) a odstraní se právě tím jedním umytím na libovolný mycí program v myčce (i ECO 40°C).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika