Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Martine,

moc děkuji za příspěvek, zkusím snížit sekačku, ačkoliv někde jsem zase četla, že při vyšší trávě se špatně klíčí lipnici vzhledem k tomu, že je více přistíněná... zase by mohla rychleji uschnout, potvora.

Podívám se na to hnojivo Pure, myslím, že jsem na to někde narazila a tuším, že zrovna na stránkách ing. Šeny, to víte, že jej již delší dobu "sleduju" wink, taky mám pocit, že nějaký chelát železa pro tmavě zelenou barvu tam v nabídce měl. Čekám s recenzemi na jeho vřetenovku, kéž by se mu (jim) povedla a byla bez závad, asi bude velkým pozitivem, že záběr bude širší ve smyslu užšího "nežacího okraje sekačky", snad mi rozumíte. Jak se Vám pracuje s tou drátkovací lištou? Viděla jsem ji na videu jak sbírá listí na podzim. To je sice prima, ale já doufám v trošku silnější rýpnutí do drnu, ne do zeminy, ale aby pročísl drn a vytahal trochu stařiny, jde to tak? Nenabaluje se stařina na drátky? Neopotřebovávají se drátky rychle? Pokud ano, dají se poposunout, prodloužit? Odhazuje se stařina do koše? Vím, moc dotazů, ale majitelů vřetenovek moc není nebo si se mnou nechtějí psát sad.

Jinak ruční vřetenovku mám taky, Razor Brill, taky si občas zaběhám, když chci mít konečky opravdu zelené, ačkoliv rotační lištu mám v rámci možností taky ostrou.

Pokud máte vyzkoušené ředění Targy, budu moc vděčná za informaci. Vyzkouším na kousku, protože složení koberce nevím... ostuda, že... no.

Pěkný den, Mirka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika