Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, vsetko je relativne. Ferdo, 1/3 je potrebna poziadavka pre krasny, husty koberec. Kto cez sezonu kosi raz za tyzden, tak da v top sezone dole aj 1/2. Travnik tym trpi, ale spamata sa a splna menej narocne poziadavky. Prechodne je mozno menej pekny. Ak su ale velke tepla a travnik je navyse zatazeny, moze sa to velmi negativne odrazit na kvalite travnika. Ak sa vyskytnu navyse choroby a chcem travniku pomoct, presiel by som na tu 1/3 a sekanie 2x za tyzden. Ak mi na tom nezalezi, tak sa travnik spamat, ked budu lepsie podmienky.

Nemyslim si, ze na maly okrasny travnik treba zahradnika. Ja mam travnik ktory kosim asi 1 h-az 1:30 a obetujem radsej kvalitu a kosim raz za tyzden. Ale kazdy ma odlisnu predstavu co chce od travnika. Ja v lete nechavam vyssi strih a tym sa aspon blizim k tej 1/3. Ak ma niekto kosenie na 30 min, myslim ze nie je problem kosit 2x za tyzden. Ak mam kosenie na vyse 2 h, tak radsej dam prednost luky s kvetmi a nie travnik -koberec. Pripadne si z tej prochy vymedzim cast, ktora bu bola travnikovy koberec a o tento by som sa staral ako treba.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika