Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte velkou zahradu-jak velkou máte zahradu,a který díl chcete kultivovat?Je členitá, se sklonem,stromy,překážky,svahová dostupnost mechanizace?Chcete opravdu plnou obměnu zelené plochy na celé zahradě, nebo chcete kultivovaný trávník aglického typu v nejbližším okolí domu, a zbytek zahrady máte v umyslu používat jako užitkovou, okrasnou,přírodní, či snad sad?

Před zamyšlenou přeměnou tankodromu v kultivovanou rovnou zelenou plochu bych na zamýšlené ploše nejprve použil totální herbicid, který zničí trávu,jednoděložné, dvouděložné plevele-zejména Pýr plazivý, se kterým budete jinak bojovat ještě léta.

Pro rovnnou plochu bude třeba členitý povrch zkultivovat mechanizací, nechat slehnout, urovnat.Zelené hnojení bych z časových důvodů vynechal, ale pro povrchovou úpravu po dokončení rovné plochy bych vytvořil centimetrovou vzdušnou vrstvu písku.Pak už jen vybrat/koupit požadovaný zelený tepich, a ten rovnoměrně vyset,uhrabat,uválet válcem na trávu,zavlažovat a...čekat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika