Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim,

mnoho z vas pouziva ruzne typy UV lamp, ale nedocetl jsem se, jak tyto lampy pouzivat. Ruzne typy lamp maji ruznou zivotnost, rekneme, ze cca 8.000 hodin je takovy normalne dostupny typ UV lampy. A kdyz toto vydelite 24 h, tak vam vyjde zivotnost na 333 dni coz se da povazovat, ze vam lampa pri nepretrzitem provozu 5-6 mesicu za kalendarni rok vydrzi efektivne pracovat 2 roky/sezony. Pri cenach UV lamp to dle meho nazoru neni mnoho, takze pokud tento cas rozdelime na nejake useky, tak bychom se mohli dostat na zivotnost 5-6 let coz uz je rozhodne lepsi.

Ma to, ale hacek. Na nemeckych servrech jsem se docetl, ze kazde sepnuti a vypnuti UV lampy zkracuje jeji zivotnost. Oni dokonce doporucuji UV lampu menit nejlepe 2 x za rok (coz je masakr), ale pripopusti, ze jedna lampa na sezonu je dostacujici (i to je podle me masakr).

Prosim vas, jak pouzivate UV lampy vy?

Jakou mate realnou zivotnost?

Nejake typy a rady?

Ja jsem premyslel, ze by mozna stacilo lampu zapnout na 24 hodin 1 x tydne (i 48 hod 1x tydne vyrazne prodlouzi zivotnost). Vsechna voda pres ni projde nekolikrat, rasy atd. se znici a UV lampa nejakou dobu vydrzi. Navic nebude dostavat moc soku z casteho sepinani a vypinani.

Co myslite mohlo by to takhle fungovat?

Pekny den

Alan D.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika