Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zařízení na principu Venturiho trubice se v u nás normálně prodává, není to nic neobvyklého. Samotný prvek obsahují i některé filtry již přímo v sobě sama - například Biotec 10.1 ho má, ale i další fitlry s ním pracují celkem běžně.
K dotazu na prokysličení - uložení vzduchovacích kamenů do hloubky 4 metrů by už chtělo asi opravdu silnější kompresor, a proto by zde bylo jistě vhodnější (a ekonomičtější provozně) použít čerpadlo (na výběr jich je spousta)  a zajistit cirkulaci okysličené vody pomocí něho.
Nevím ale, jak velkou nádrž máte, a zda v ní je tak špatná cirkulace vody, že tento problém musíte řešit. Pokud třeba používáte filtraci hnanou čerpadlem, je celkem iluzorní se domnívat, že se voda ve spodní části nádrže nebude hýbat. Dotaz tedy zní - řešíte nějaký konkrétní problém kvůli té hloubce, nebo máte jen pocit, že je něco špatně?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika