Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jeden z nás funkci termostatu na sušičce asi nerozumí dobře. Pokud nastavím teplotu pro sušení řekněme 55°, je to požadovaná teplota cirkulujícího vzduchu uvnitř sušičky. Ta je dosažena vždy bez ohledu na to, jestli mám sušku umístěnou ve sklepě nebo garáži s teplotou prostředí cca 15°, v místnosti domu s teplotou prastředí cca 25°, nebo je suška na střeše auta, s teplotou prostředí 50°. Funce termostatu zde spočívá v tom, že dle potřeby spíná a naopak odpojuje přihřev vstupujícího nebo cirkulujícího vzduchu. Vlhkost prostředí zde má samozřejmě také podstatný vliv, tu ale ovlivnit nemohu já ani termostat, bavíme se tedy o teplotě.

Dovolím si tedy tvrdit, že dosažení příkonu 300W/h je umístěním sušičky ve vhodných podmínkách možné i při zcela naplněné sušičce. Čidlo na každém platu není třeba, pokud je čidlo v základní motorové jednotce a může k němu cirkulující vzduch. Princip funce termostatu, který v závislosti na teplotě cirkulujícího vzduchu v sušičce spíná i odpojuje příhřev vzduchu je bezezbytku splněn.

Pokud by neměla suška termostat, buďto by ve sklepě nebyla dosažena požadovaná teplota sušení, nebo by mi to na zmíněné střeše auta vše shořelo.

" naplno" ve Vašem případě tedy znamená přednastavenou teplotu termostatem na 60 °C.        j.c.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika