Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tieto som nemal prioritne na mysli, hoci napr Alginure tiez patri do zeleneho zoznamu. Hlavne ide o Biobit a Neem Azal, z ktorych prvy je selektivny uz svojou podstatou a druhy sa tak v praxi ukazuje, resp. oproti tvrdej chemii je minimalne skodlivy pre uzitocne organizmy. Ja ho navyse pouzivam len lokalne na vosky. Predtym som zvykol pouzivat Calypso, no napr. aj podla Minimalizace rizik pesticidů
v integrované produkci jádrovin
to dost nicilo hlavne lienky.

Ono totiz nie je problem pouzit na vsetku haved napr Calypso, Mospilan a pod,.. to su take blbuvzdorne pripravky, ale za cenu toho, ze sposobia kobercovy nalet s mnozstvom nevinnych obeti. Skutocnym umenim je dosiahnut vyborne vysledky pomocou napr. toho biobitu, madexu, pri ktorych treba sledovat mnoho dalsich faktorov, aby sa zaistila dobra ucinnost. A celkovo tie neonikotinoidy su svinstva, mal som vcely a kvoli nim uz nemam. Nie zeby priamo kvoli nim uhynuli, ale kazdy rok pocas kvitnutia repky ich to poriadne oslabovalo, ze uz som nemal chut dalej trapit/trovit ich aj seba, tak som ich predal.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika