Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Například proto, že na jaře se sežene něco, co pak v srpnu sehnat nedá.Sehnal jsem si na jaře tak trochu partyzánským způsobem výhon durancie, a chtěl jsem uchovat zdravý materiál pro srpnové naočkování na podnože ZR, které ještě v tuto chvíli nejsou hotové.No nějaké durancie se v srpnu možná seženou, ale já mám v mém případě velkou pravděpodobnost, že ten můj výhon je víruprostý, což je významné plus.Toho si cením.Možná, kdybych je byl býval zapíchnul do vlhké půdy, mohly by vydržet nenarašeny, nevyschnuty déle.Vyzkoušené to nemám.

Asi tak, jak redakce tohoto fora na prosinec doporučuje, a radí, že rouby zapíchnuté v půdě vydrží alespoň do července.Kdyby to byla pravda, bylo by to jenom dobře.Pochybuju o tom, začátkem léta bývají už vedra.Taky na podzim se zapíchnuté rouby v zemině mohly nějak tvářit, né však o mnoho svěžeji.

Ano vysoké procento vlhkosti(npř. ve kbelíku s vodou, vlhčené v ledničce, zapíchnuté blízko okapu)není vůbec dobré, spíše naopak škodí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika