Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Lepotica a zdaleka nejen ona,  má, oproti klasickým pravým švestkám dvě vlastnosti, které je třeba mít na mysli:
1. Plody zmodrají a vypadají k jídlu ještě v nezralém stavu, kdy skutečně jsou bez chuti. Teprve potom začnou měknout a sládnout. Pravá švestka naproti tomu, když je modrá, je i sladká
2. Optimální doba konzu, mní zralosti lepotic, kdy jsou plody měkké, ale ne moc, šťavnaté a lahodně nakysle sladké, trvá poměrně krátce. Zatímco pravé švestky při přezrání lehce zavadají kolem stopky a sládnou ještě víc, lepotice (a jí podobné) ztratí konzistenci - zblátovatí a částečně se vytratí chuť i sladkost.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika