Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, také jsem Na Zázvorce objednal pár keříků bobulovin a po čtení tady trnul, jaká hrůza přijde. Ale musím chválit, snad můj názor někdo nenapadne z podjatosti, přišlo všechno PPL a podle mého názoru v pořádku. Pěkně narašené a zabalené, něco v květináči, něco v pytlíku balu. Za ty peníze bych v okolí nesehnal. Jediné, co mrzelo, byla delší lhůta dodání než uváděný "obvykle" týden, ale zase mi dali levnější poštovné, než mají na stromky uvedeno, přestože jsem měl dva.

Ke Starklovi mám kousek a taky tam nakupuju, protože vrátil peníze, když jsem přinesl uschlý klacík, nezkoumali pěstitelské chyby. Navíc mi vyhovuje základní popis u rostlin, který není alespoň u nás všude obvyklý. Jezdím tam okolo páté odpoledne ve všední den, většinou tam už touhle dobou moc lidí není, takže vidím, jak poctivě zalévají. Ale je pravda, že většinou beru zboží v akci, jinak je drahé jako v katalogu, takže když jedu okolo, nakouknu, třeba teď měli pár odrůd jabloní pod stovku, jak jsem byl vzteklý, že jsem zrovna tyhle bral minulý rok. Postupné nakupování mi vyhovuje, protože nepotřebuju najednou všechno a hned. Pravda je, že někdy je to, pro co jedu už prodané, jenže přes katalog se mi nákup už kvůli poštovnému nevyplatí.    A když mám čas, tak teď navíc mají přes silnici konkurenci:-)

K nákupu v obchodech typu Obi - dodnes nevím, jaké rybízy máme na zahradě, jeden navíc byl i nemocný, růžový kultivar okrasného keře kvete bíle, když to někomu vyhovuje...        V.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika