Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

chtěl bych si vysadit asi 10 stromů švestek v podmínkách jižní Moravy 200m.n.m. Plody by byly na jídlo a zbylé na kvas. Co říkáte na výběr odrůd čačanská rodná a katinka? Proti šarce by měli být tolerantní - je to skutečně tak? Máte na nich šarku? Jsou destiláty vyrobené z nich aromatické? Děkuji za vaše názory a případně mi poraďte jinou odzkoušenou tolerantní odrůdu vhodnou také k pálení (sladká a aromatická).

Vím, že spolehlivou volbou je durancie, ale ta zraje pozdě. Chrudimská není k sehnání. Gabrovská je chutná, ale rodí málo. Stanley a Č.najbolja jsou bez chuti.

Děkuji za rady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika