Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Václave, opravdu milé setkání (dvou skleníků čekajících 25 let v krabici.-) My jsme za něj dávali 12tis a přesné rozměry jsou 5150x3745x1872. V příloze posílám, co mám - třeba obrázek ještě někomu pomůže.-) vy máte klasický návod na sestavení? A mohla bych Vás poprosit, zda byste ho mohl naskenovat, nebo případně okopírovat?

Ke skleníku máme asi 78 kusů skel, nevím, zda jich bude potřeba tolik, právě bychom zkusili dvojité zasklení. S množstvím kytu jste mi vyrazil dech.. My zvažovali silikon, ale posledním nápadem je položit sklo na gumové pásky a vyzkoušet svorky (svorek jsem našla víc typů, snad bude nějaký typ sedět i na tento skleník...- i když zase nedáme ty dvojskla). Prohnutá konstrukce mě nenapadla, ale máte pravdu, protože celý vrchní hřbet i boční hrany jsou z krátkých (cca 45cm) dílů, takže když si představím stavebnici Merkur, tak na takové délce se konstrukce bude určitě kroutit... - tímhle se tedy vyřešilo sklo, musí do silikonu...

uff... no, je dřina, stavět první skleník.. ale splnil se mi sen. Ať se Vám stavba podaří, Michaela

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika