Dobře bydlet pomáhá STAVOTECH Olomouc



Admin - (8) - 205.86 (?) 
27.3.2024 16:28, zobrazeno: 86x

Covid, inflace, války za humny, energetická chudoba – posledních pár let žijeme v turbulentních časech. Co má však stále smysl? Dobře bydlet, úsporně topit, vytvořit si příjemný a pohodlný osobní prostor ve svém domě nebo bytě.

Stavební sezónu na střední Moravě symbolicky otevírá stavební a technický veletrh STAVOTECH Olomouc. Uskuteční se ve dnech 4. až 6. dubna 2024 v pavilonu A olomouckého Výstaviště Flora a přilehlých venkovních plochách. Stavotech je největším jarním veletrhem tohoto typu na Moravě. Tradičně budou výstavní prostory zaplněny expozicemi stovky vystavovatelů z oboru stavebnictví a vybavení domácnosti. Můžete zde načerpat inspiraci, poradit se s odborníky, využít výstavní slevy.

Nenechávejte protékat drahé energie ve vaší domácnosti do prázdna! Zastavte proud peněz, který se zbytečně sype z vaší peněženky pryč. Přijďte se podívat a získat informace od vystavovatelů. Do jakých úsporných technologií a opatření investovat a snížit tak vaši energetickou spotřebu. Rady, tipy, doporučení, prospekty a kontakty. Vše na jednom místě na veletrhu.

Neodmyslitelnou součástí veletrhu Stavotech Olomouc je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům. Nebudou chybět informace o dotačních možnostech z programu Nová zelená úsporám (+light) a Oprav dům po babičce. Dozvíte se vše důležité k fotovoltaice, tepelným čerpadlům a dalším způsobům, jak ušetřit na nákladech a vylepšit své bydlení. Po celou dobu budou na veletrhu fungovat poradenská centra Společenstva kominíků ČR (komíny, požární bezpečnost) a Cechu topenářů ČR (tepelná čerpadla apod.).

Široká nabídka stavebních materiálů a služeb je dnes již samozřejmostí, velká koncentrace odborníků schopných poskytnout kvalifikované informace a radu je stále vzácnější příležitostí. Veletrh Stavotech patří k těm událostem, které by si profesionálové, investoři i individuální stavebníci neměli nechat ujít – navštivte jej ve čtvrtek 4.4. a pátek 5.4. od 900 do 1800 hodin, v sobotu 6.4. od 900 do 1700 hodin.

Pokud máte zájem se veletrhu zúčastnit, tak jako naši čtenáři máte možnost získat vstupenku zdarma v našem článku zde nebo si ji můžete stáhnout v přiložených obrázcích.

Veletrh1
Veletrh1
Veletrh2
Veletrh2
Vstupenka
Vstupenka
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?8:04
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika