Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Presne toto je ten problem dnesneho zahradkara, ktory ma len niekolko malo korenov. Prave takyto clovek potrebuje odrody, ktore netreba vobec striekat.

Je velky rozdiel nestriekat vobec a striekat - i ked len 1-2 krat. Ked uz niekto strieka nie je taky velky rozdiel, ci strieka 1 ci 2-3 krat. Striekanie len kvoli zopar rastlinam je dost velka komplikacia pri pestovani. Uz len zarobenie 1/2 litra postreku je problem to presne namiesat.

Prave ludia co chcu len zopar korenov nech si hned na zaciatku dobre rozmyslia, ci radsej nepestovat len tie najodolnejsie odrody, ktore skutocne netreba striekat ani v zlych rokoch. A to su hlavne samorodaky Izabela, Otello a mustove odrody Bianka, Solaris.

Mam dojem, ze vasa poloha je este dost izolovana od chorob revy, no ked si vas uz nasla, tak je pravdepodobne, ze choroba sa usidli na vasej reve a v dalsich rokoch bude silnejsia. Na druhej strane ak ten AQ10 naozaj funguje, tak to zredukuje zarodky mucnatky pre dalsie roky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika