Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Slyšel jsem, že někdo dělá víno později - z již přemrznutých hroznů, tedy v době kdy prý již mají přes 22st, nemá někdo zkušenosti? - zda to tedy opravdu funguje a pak zda není ve víně cítit nějaká namrzlina. Co jsem tak slyšel tak na podzim měly hrozny kolem 17st, ale ponechány po přemrznutí a sklízeny až v průběhu listopadu, byla cukernatost moštu 23st. Říkám si, že listová plocha není a jak to tedy s tím cukrem je, ale na druhou stranu, postupně se bobule scvrkávají a cukru je v nich více..děkuji za vysvětlenou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika