Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Spatne jsem to popsal. Pristup zatim nemam, ale mit budu. Jakmile bude a dovoli to pocasi, vyresim strechu a budou se provadet staticka mereni.

Nicmene rad bych rozjel boj i na druhe fronte, a to je sesuv pudy, ktera je promacena (okapy neplni svoji funkci a hlavne jsou svedeny k zakladum). Dotaz je tedy na spravnem foru.

Nema smysl zpevnovat podlozi injektazi (coz doporuci predpokladam statik), kdyz zjistime, ze to bylo pouze tou strechou a spatnym odvodnenim. Na druhou stranu nechci nic nedelat.  Aby to bylo slozitejsi, pozemek okolo domu patri obci (pod domem je soucasti kupni smlouvy), takze si nemohu dovolit vysadit tam nejake topoly apod., ale jen vylozene neco do bezprostredniho okolo domu.

Pokud dojde k poskozeni domu z duvodu, ze soucasny vlastnik nedela udrzbu, budu se samozrejme soudit o vzniklou materialni ujmu. Dum mi nesmi spadnout, protoze bych prisel o stavebni pozemek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika