Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice nenesou vajíčka, 4.11.2011
Řekl bych že chybí zelené krmivo a bílkoviny. Ideálně kopřivy, rozdrcené kosti, jakékoliv masové zbytky. Pokud máte, dávejte řezanou trávu, kopřivy, žabinec, salát. Zkuste koupit trochu směsi pro nosnice a uvidíte, zda to pomůže. Zvíře může dát... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011
Klidně může být týden na sucho. Občas očuchejte kosti.
Přestávky při uzení, 2.11.2011
Kdysi jsme nechávali maso udit v udírně postavené na komíně v selském stavení. Udilo se kolem týdne, v noci k topení nikdo nevstával. Pravda je, že maso bylo sušší, ale jinak bez závad.
Problém se zelím, 2.11.2011
Když už opakujeme to, co je tu dávno popsané. S teplotou opatrně. Rozhodně nesouhalsím s pánem, který minulou neděli krouhal zelí v Receptáři. Doporučoval teplotu až 24 st. Osobně nemám dobrou zkušenost s kvašením při vyšších teplotách. Spíše bych to... celý příspěvek >
Problém se zelím, 1.11.2011
Asi nezkazila, jsou různé krajové zvyky cpát do zelí všchno možné. Kvašení trvá různě dlouho, vlastně stále. Pokud je zelí ve studeném sklepě, na začátku zimy se stabilizuje a je stále stejné. Na jaře se pak "probudí" a je kyselejší.... celý příspěvek >
Problém se zelím, 1.11.2011
No holt je to kyselé zelí. Domácí. Zkuste odebrat vrchní vrstvu a ochutnejte pod ní. Bývá nedobrá. Pokud není závada v kvašení, jak popisujete, musí to být v pořádku. Jestli kvasilo při nižší teplotě, je možné, že ještě není úplně prokvašené. Osobně... celý příspěvek >
Problém se zelím, 1.11.2011
Prosimvás co Vás to napadlo za experiment? To nemáte na Internetu dost receptů na KYSANÉ zelí?
Pokaceni tresne, 21.10.2011
Když - v podstatě vyhrožujete -  zkuste uvést nějaký argument, na jakém základě ta pokuta bude vyměřena. Třeba zákon.
Rybíz a angrešť, 30.9.2011
Zkuste se zamyslet nad tím, co chcete. Trochu se něco naučte o tom, jak rostou rostliny, že mají kořeny a listy a jejich funkci. Pak snad nebudete dávat takto nesmyslné dotazy.
Přerostlé kořeny u Phalaenopsis, 19.9.2011
Jestli rostlina prosperuje a kořeny jsou zdravé, není důvod je odstraňovat. Orchideje přijímají kořeny živiny i ze vzduchu, i v nich probíhá fotosyntéza. Buďte rád, že rostliny mají bohaté kořeny.
Sloupovité ovocné stromky, 19.9.2011
Možná máte v něčem pravdu, ale v poslední větě ne. Alespoň ne ve smyslu rodícího sloupovitého tvaru.
Nejchutnější rajčata, 15.9.2011
Nedělám nějaké velké výzkumy, pro příští rok asi zvětším počet rostlin Bejbina, maji totiž ze všech nejmenšího bubáka a není zelený střed v plodu a chuťově jsou vyhovující. Ale to je ještě daleko.
Kroucená vrba, 15.9.2011
Nejspš se nestane nic strašného, jen se zabrzdí růst.
Odrůdy do vyšších poloh, 14.9.2011
Matčino jsme měli dlouhé roky a bylo výborné, s dlouhou skladovatelností. Bez problémů dozrávalo a vybarvovalo. Croncelské není moc dobré jabko, má nahořklou slupku a nevalnou trvanlivost, je náchylné na otlaky a plody masivné padají. Je ale velmi... celý příspěvek >
Co sa deje s uhorkami?, 2.9.2011
Teď už s tím nic nenaděláte, je konec, jak píše kolega. Prosperovat budou salátovky určené k rychlení, těm tyto podminky nevadí, resp. snášejí je.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika