Příspěvky uživatele - 59.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakým lepidlem zalepit díru v bazénové plachtě?, 15.8.2007
Zalepoval jsem kulaté díry v krycí plachtě k bazénu typu tampa. Dával jsem tam kousky průsvitného měkčeného PVC, lepidlo jsem jsem kupoval speciálně na měkčené PVC za 55 káblí. Napršená voda na plachtě se neztrácí, tak si myslím že to je OK.
oskeruše, 30.7.2007
Jeřád oskeruše, krajinářský strom a náročný na teplo, takže tak na Jižní Moravu a vysadit ho tak akorát na rozcestí.
Odkopky švestky, 11.6.2007
Přiznám se že jsem rozmnožil jednu Domácí švestku odkopkem. Bylo to ze stromu o kterém si myslím že je zdravý. Také bych nikomu něchtěl zamořit zahradu, tak jsem zvědavý na to, kdy by se u mladého odkopku šarka projevila.
díry v kmenu švestky, 8.6.2007
Hm ošklivé, asi bych nejdřív zkusil zjistit co to je pomocí mého univerzálního rádce, Pěstujeme slivoně, Blažek 2005. Pak bych to vyřezal do zdravého a něčím natřel.
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 10.5.2007
Zavolejte do Fytosu.
Zlte paradajky, 4.5.2007
Ty hruštičkové žluté se jmenují Perun F1. Letos je zkouším poprvé, každý si je chválí. Pokud je nevyprodali tak by je měli mít v každém semenářství. Dobře zásobené znám v ulici Biskupská kousek od Bílé Labuti. Pozdě není, když se satba vypěstuje doma... celý příspěvek >
ryngle, 30.4.2007
Zelenožluté ringle můžou být: Oullinská renkloda, Ontario
první vlastní výsev rajčat, 16.4.2007
Každý má asi různé postupy. Dělal bych to minimálně až bude mít jedno pratro vyvinutých pravých listů. Když bude nějaká ztrátovost, tak to moc nevadí. Já jsem měl minulý rok asi 15 nebo 20 velkých rostlin a bylo toho "trochu" moc.
první vlastní výsev rajčat, 16.4.2007
Po dvou bych je nedával. Přesadil bych je až budou tak akorát po jednom do kelímků, hlouběji klidně až po listy. Ty první spodní se můžou utrhat. Rajčeti vyrostou kořeny všude, utvoří se nové na ponořeném stonku. Po přesazení přijdou trochu o kořeny... celý příspěvek >
Čačanska lepotice, 20.12.2006
Stanley je tedy rozšířená, zřejmě si dříve nic lepšího ze zahraničí nedovezli nebo jsem prostě nepochopil proč byla a možná ještě je jedna z nejpěstovanějších. Nejde mi od pecky, přeplozuje, plody jsou malé, skoro jako Domácí švestka. Má sušší... celý příspěvek >
Čačanska lepotice, 5.10.2006
školka v Kladrubech u Vlašimi http://jedlickakladruby.wz.cz/
Čačanska lepotice, 5.10.2006
Máme na zahradě Čačanskou a Stanley. Stanley ulpívá na pecce a je menší než čačanská lepotice, já bych jí tedy nebral, je v plánu uříznout jí.Lepotice měla letos dost veliké a i  sladké plody(lepší než rok minulý). Je to stálice, doporučuji.... celý příspěvek >
Šarka, 8.6.2006
Nutno dodat že pokud se strom nezlikviduje, tak je dobrým zdrojem pro onemocnění šarkou stromů v okolí. Četl jsem o způsobu zničení méně složitém, strom uříznout a do kořenů pustit roundup. Zabubí všechny živé kořeny.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika