Příspěvky uživatele - 132.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice hybridy a kohout, 25.5.2014
Prosím zkušené chovatele o názor. Je potřeba k nosným slepicím hybridům pořizovat kohouta i v případě, že neplánujeme nechávat slepice sedět na vejcích? Několik známých nám radí, ať si ho pořídíme, že prý slepice pak lépe nesou. Myslíme, že je to... celý příspěvek >
Rajčata - divné zbarvení listů, 22.5.2014
Řekla bych, že je to spálené od sluníčka.
Nové plemeno Isa Brown Red, 20.5.2014
Tím myslíte můj příspěvěk výše? Čemu jako nevěříte? Že chodí samy do kurníku?
Nové plemeno Isa Brown Red, 18.5.2014
Musím napsat, že ty naše slepice samy začaly chodit večer do kurníku, ze začátku jsme je asi 4 dny kolem osmé hodiny večer naháněli, až pak jednou jsme přišli o půl hodiny později a už všechny byly vevnitř. Takže teď stačí po půl deváté je jenom... celý příspěvek >
Nové plemeno Isa Brown Red, 11.5.2014
Nám je to celkem jedno, co je to za hybrid, lidé na vesnici jim stejně říkají "červené". A jaké chováte vy?
Nové plemeno Isa Brown Red, 11.5.2014 Obsahuje fotku
Koupili jsme je z drůbežárny Prace, jestli jsou to přesně Isa Brown nevíme, to tvrdí oni. Uvidíme, jak ponesou.
Nové plemeno Isa Brown Red, 8.5.2014
Tak už se konečně osmělilyBylo to hrozně napínavé, jak vystrkovaly hlavy ze vchodu do kurníku a pomalu zcházely dolů, lepší než televize. Jen jedna to nedokázala a zůstala v kurníku. Potom ostatní zalezly pod kurník a prozkoumávaly terén. Asi za 3... celý příspěvek >
Nové plemeno Isa Brown Red, 7.5.2014
Dobrý den, včera jsme zakoupili 7 slepiček Isa Brown asi 19 týdnů starých. Dali jsme je hned do kurníku, kde mají vodu a pšenici pro začátek. Byly docela vystrašené, všechny se hromadily do jednoho rohu (teda v naší přítomnosti). Pozorovali jsme z... celý příspěvek >
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 16.4.2014
Zdenci, nádhera! Dělal jste základy ze "ztraceného bednění"? Do jaké hloubky? A montáž byla náročná? Když tak přidejte prosím i nějakou fotku z vnitřního prostoru. Díky.
Odrůda jahod, 29.3.2014 Obsahuje fotku
Tak u nás už kvetou i jahody, loni v září jsem zakládala nový záhon, odrůdu bohužel neznám, něco z mých starých, něco od známého. Pak jsem si koupila ještě na zkoušku Ostaru 5 ks a ta kvete taky.
Padání listu na neznámé rostlině, 24.1.2014
Taky se mně to stalo a bylo to z přelití. Nesmí se nechat stát voda v podmisce. Nechte květináč pořádně vyschnout a pak zalévat jen mírně, zvláště teď v zimě. Ta moje se z toho dostala, mimochodem je velká asi 1,8 metru. Je to šeflera stromkovitá.
Pokojova rajcatka, 22.12.2013 Obsahuje fotku
Asi začátkem července jsem vysadila semínko z vypěstovaného rajčete Heartbreakers Vita F1 a od září pěstovala na východním okně v práci. Výsledek vidíte na fotce.
Vinohradnicke broskvone, 11.11.2013 Obsahuje fotku
Na přání přikládám foto. 
Vinohradnicke broskvone, 10.11.2013 Obsahuje fotku
Naše vinohradnické broskve (viz foto) jsou vážně moc dobré, dokonce je i zavařuju. Znám druhy, které jsou celé zelené i v době zralosti, ale ty mně nechutnají, dobré jsou také z dužinou žlutou. V mém okolí se běžně pěstují pořád dokola z pecek.
Proměna, 14.9.2013
Snad jsem to špatně pochopila, ale paní píše, že chce na pronajatém pozemku 600 m2 trávník??? To se tam budete chodit opalovat?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika