Příspěvky uživatele - 37.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živočich v jezírku, 15.8.2013
Ano, potápník byl také v užším výběru... problém je v tom, že já to neviděla, takže musím spoléhat na přítelovu paměť... a prý to běželo dost rychle :-)
Živočich v jezírku, 15.8.2013
krtonožky snad nežijí ve vodě...?
Živočich v jezírku, 15.8.2013
Nějaká larva to asi bude, pohledali jsme přes strýce googla a mohla by to být buďto zmiňovaná vážka, nebo pošvatka. Lochnesku jsme vyloučili ;-) Dagmar.
Živočich v jezírku, 15.8.2013
Prosím o radu. Přítel viděl v našem zahradním jezírku jakéhosi živočicha, který prý vypadal podobně jako kobylka, ale byl tmavý, poměrně rychle lezl po kamenech ve vodě a potom zalezl pod kámen a zmizel. Nenapadá někoho, co by to bylo za zvíře? Díky... celý příspěvek >
Po čem pnout přísavník?, 3.8.2013 Obsahuje fotku
Prosím o radu, chci nechat porůst fasádu přísavníkem, roste celkem rychle, ale problém je v tom, že fasáda je poměrně hladká, takže potřebuje oporu. Zatím jsem použila takovou mřížku z Baumaxu, ale už je porostlá a řeším, co dál. Jedná se mi o... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika