Příspěvky uživatele - 86.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tecumseh, 21.3.2014
Dobrý den, dostala se ke mě starší sekačka s motorem tecumseh.Vyměnil jsem olej, nalel nový benzín vyčistil karburátor všechno zkontroloval ale nedaří se mi jí natočit.Cupák na karburátoru nenasaje benzín jen jakoby tahá vzduch..Když stříknu trošku... celý příspěvek >
Dobíjení, 8.3.2014
Dobrý den vlastním trakturek starjet a motorem Vanguard 18hp.A blbne mi na něm dobijeni, někdy dobíjí a někdy zase ne.Někde jsem četl že dobíjení baterie je řešeno pomoci tyristoru. Je to pravda? A jak to případně funguje? Díky 
35 classis karburátor, 11.10.2013
Děkuji za odpovědi.A kde se ten ventil nachází? kde ho najdu?
35 classis karburátor, 5.10.2013
Dobrý den, vlastním sekačku s motorem briggs and stration 35 classic.Mám problém s karburátorem.Při delší odstávce mi nechce na karburátoru fungovat cupátka na benzín.Prostě netahá benzím s nádrže.Nevíte co by s tím mohlo být?
Uhlový převod, 7.9.2013
Doobrý dne zakoupil jsem tuto malou mazničku na mazání uhlového převodu křovinořezu. Možná to bude vypadat hloupě ale není mi jasné jak maznička funguje? může mi to někdo vysvětlit?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika