Příspěvky uživatele - 96.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stiga Turbo 47 S Combi, Honda 4,5 BHP, 3.5.2009
Rozdílů je hned několik, i když obě sekačky jsou na stejné výkonové úrovni.Menší model má motor Briggs, šasi bez pozinku a menší koš.Větší model má Hondu, pozink,větší kolečka i koš a mulčování v základní výbavě.
Olej do sekačky, 28.4.2009
Takze jeste jednou pro pana tazatele. CASTROL Garden 4t splnuje podminky pro provoz motoru B&S: SAE 30, API SF. R.
Stáří benzinu do pily, 15.4.2009
Mel jsem motor v zarucni oprave (nastesti lozisko). I kdyz jsem benzin vylil, v servisu mi rekli, ze davam nedoporuceny olej a v pripade zadreni by zaruka neplatila. Nevim jak to poznali, ale proste poznali. Pritom byl olej kvalitativne lepsi. R.
Benzin v zahradni technice, 14.11.2008
Tak tuto malou anketu cetlo asi 400 lidi a zadna negativni zkusenost. Nechci nejak zlehcovat vase odborne nazory, ale myslim, ze dlouhodobe uchovavani benzinu v zahradni technice ji nijak neposkozuje. L.
shell v-power a v-power racing vs. motorova pila, 13.11.2008
Jednou jsem si koupil do Husqvarny 5l toho lepsiho benzinu a zadnej zazrak se nekonal. Klidne to muzete zkusit. Spise bych dal lepsi olej pokud chcete rozmazlit svuj stroj. :o) R.
Agzat problem s otáčkami, 4.8.2008
Asi to budou simerinky na klice.Protože přesně takhle se projevují vadné gufera u motorů Jikov, které mají podobnou konstrukci.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika