Příspěvky uživatele - 21.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kavovník na konci svých sil, 5.9.2008
myslím, že už je s ním konec..
Ochrana proti vosám a ptákům, 19.8.2008
Již druhým rokem rozvěšuji po zahradě, kde mám kolem plotu víno, na špagáty CDčka a zabírá to, ovšem je musím vyvěsit až víno zraje, špačci si na to rychle zvykají. S hmyzem problémy nemám.
Je to Bago (Baco) vzorek č. 3?, 15.8.2008
Je to myšleno tak, aby se příspěvky nepletly. jgeneral, Zyjan : Děkuji za názor, asi to bude opravdu Bago.
Je to Bago (Baco) vzorek č. 3?, 15.8.2008 Obsahuje fotku
Přidávám sem další vzorek možného Baga. Údajně se jedná o odrůdu z Jižní moravy přímo z vinic. Pěstuji ho na zahradě již čtvrtým rokem, roste bujně, kuličky již červenají, některé už jsou zralé. Keře jsou udržované. Prosím, aby příspěvky byly jasně... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda?, 15.8.2008 Obsahuje fotku
Mám na zahradě ještě jeden druh vinné révy. Má veliké červené kuličky; chuťově mi moc nechutná (osobní názor). Víno zraje až koncem září. Nevíte prosím, o jaký druh se jedná v tomto případě? Děkuji za jakékoliv info. Sfigi: Já se o to víno starám... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda?, 12.8.2008 Obsahuje fotku
Kolem druhého plotu zahrady jsem před čtyčmi roky zasadil červené víno od známého z Jižní Moravy. Bago by to být nemělo. Kuličky jsou malé, touto dobou již červenají, ale ještě jsou kyselé. Dozrává koncem srpna. Můžete mi prosím určit i název této... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda?, 11.8.2008
host, jgeneral - Díky. Kuličky jsou tak střední. Jedno to je, halvně že je dobré chuťově, chtěl jsem spíš vědět co je zač :-).
problémy s Goji, 10.8.2008
To bude padlí použít několikrát postřik.
Jaká to je odrůda?, 4.8.2008 Obsahuje fotku
Mám na zahradě již zhruba sedmým rokem tři hlavy bílého vína, a dosud nevím, jaká to je odrůda. Můžete mi prosím někdo poradit o jaký druh se jedná? Příp. prosím o další informace. Děkuji.
mandarinka - roubování, 29.6.2008
za kolik?
Fíkovník Smokvoň, 29.6.2008
no radši ho nech v květináči, bez kvalitní ochrany venku omrzne, ale z jara vyraší, pořád dokola.
Citroník, 29.6.2008
jo ještě k plodům-kyselé hrozně! místo citronu do čaje-je to hlavně okrasný druh-malé plody.jí se i s kůrou, která je sladší než dužnina.
Citroník, 29.6.2008
je to kalamondin-dá se říct nejvhodnější citrus pro laika, pokud má uschlé listy ale kůra vypadá živě-dát do polostínu, na slunci může být až když bude olistěný a hlavně opatrně zalévat-málo!-pokud nemá listy, snadno uhnijí zálivkou kořeny a je po... celý příspěvek >
Oleandr - odumírající listy - choroba?, 22.6.2008
Ale prdlačky po nich, leda by se musela pětkrát denně modlit...,jedině postřik-jinak ze sviluškama nehneš.omite, vertimec-použít smáčedlo a stříkat hlavně ze spoda a ůplně celá rostlina musí býtzasažena postřikem.
Oleandr - choroba, 22.6.2008
asi nebyl zvyklý na venkovní přímé slunko, ted moc nepřelévat-narostou mu nové listy-chtělo by to ted polostín.Kde ho kamoška měla před tím?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika