Příspěvky uživatele - 24.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
škůdci na kaktusech - prosím o radu, 16.6.2006
Také jsme měli tohoto škůdce na kaktusech. Všechny jsme přesadili do propařené (sterilní) zeminy. Předtím jsme je pečlivě očistili od hlíny, postříkali insekticidem, pak teprve zasadili do sterilní zeminy. Po několika dnech jsme teprve začali opatrně... celý příspěvek >
Afrikány, 16.6.2006
Afrikány jsou nejvděčnější a skvěle rostou a kvetou při minimální péči. Jsem jejich obdivovatel a nadšenec. Koupila jste snad již vadné sazenice a nebo byly zasazeny na nevhodné stanoviště - příliš vlhké. Osvědčilo se mi pěstování ze semen. Je s tím... celý příspěvek >
Proč denivky nekvetou, 16.6.2006
Také jsme měli dlouhou dobu nekvetoucí denivky, ale nyní kvetou každoročně. Snad záleží na tom, jak dlouho jsou na nynějším stanovišti a dále souhlas s předešlou radou. J.S.
Canna, 16.6.2006
Může to být nadbytek vláhy, jak víte, že kapička je sladká? Snad jse ji neochutnávala?Myslím, že po přenesení rostliny na stanoviště tento problém zmizí - pokud to problém vůbec je. J.S.
octomilky, 16.6.2006
To nebudou octomilky, protože ty zmizely,jakmile byla odstraněna příčina (citron,víno atd.). V hlíně žijí jiné mušky, které rozeznáte tak, že na potraviny nejdou. Osvědčily se lepící návnady. J.S.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika