Příspěvky uživatele - 4.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sundavillea Red - pěstování, 20.4.2008
Neboli Mandevilla či Dipladenia, velmi nenáročná, snese i 50 st.C, hnojí se stejně jako muškáty, roste jako z vody, chce větší květináč, kvete neustále, na zimu ji musíte schovat do bezmrazé místnosti.
hedera helix - rozmnožovanie, 3.2.2008
Zřejmě břečťan by šel množit kedykolvek, ale nejlépe se množí na jaře, tedy v březnu, ale pokud máte rostlinu dostatečně velkou, můžete si nastříhat řízky už nyní, kdyby náhodou nezakořenily, tak abyste měla co stříhat v březnu.
hedera helix - rozmnožovanie, 3.2.2008
Ahoj Majjunko, břečťan je nezmar, klidně ho lze množit odrezkom v pohári s vodou, nebo odrezok lze zasadit přímo, zalít a on taky zakoření přímo na stanovišti .
cleome - kde koupit?, 3.2.2008
http://www.semo.cz/homegardencz/index.php?s=kvetiny-letnicky&druhid=100&Lustenice
Co s Clematisem, který raší v lednu?, 3.2.2008
Toho prodavače si snad půjčili z cukrovinek.
Modrá růže, 3.2.2008
I když se kritikům nelíbí fialkový nádech u modré růže, mně tedy vůbec nevadí,a taky  bezva názor, že by genetici měli modifikovat muže, aby ženám častěji nosili růže.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika